We organiseren dit hardloopevenement in een periode met onzekerheid, maar we zien ook dat veel evenementen weer doorgang vinden. Een beschrijving van onze maatregelen tref je op deze pagina in het kort aan.

Onze nieuwe startlocatie bevindt zich op de markt van Gouda. Een locatie met veel ruimte en mogelijkheden om een veilig evenement te kunnen houden.

Allereerst gaan we ons uiteraard houden aan alle maatregelen die op dat moment gelden vanuit het RIVM. Die maatregelen zijn sinds 25 september 2021 weer versoepeld. Voor jullie als lopers hopen we de maatregelen zo makkelijk en overzichtelijk als mogelijk te houden, maar jullie zullen het gaan merken.

Veel van de maatregelen zullen ook bestaan uit verzoeken aan jullie als lopers. Wij gaan er alles aan doen om dit evenement veilig te laten verlopen, maar we kunnen dat niet zonder jullie.

Hoe pakken we het aan?

Op dit moment bestaat er alleen een kans dat we deelnemers in het startvak zullen moeten vragen een QR-code te laten zien. In de komende weken laten we jullie uiteraard weten of dit uiteindelijk bij dit doorstroom evenement ook echt nodig is.