De inschrijving is gesloten en we tellen de dagen af!

De inschrijving is gesloten en we tellen de dagen af!

Beste lopers en andere geïnteresseerden,

De inschrijving is inmiddels gesloten en de reacties waren overweldigend. Dank daarvoor! Inmiddels is het ook niet meer mogelijk om namen van geruilde startbewijzen aan te passen. Helaas. We zijn wel heel blij dat er zoveel interesse was in de startbewijzen. Dat sterkt ons weer voor komend jaar.

Deze week zitten we ook niet stil. We hebben ons de laatste paar dagen ingezet om  de bewoners te informeren, de logistiek voor de waterpunten te regelen en natuurlijk staan we de komende dagen bij VS sport aan de Nieuwehaven in Gouda waar jullie alvast het startnummer op kunnen halen.

Zaterdag en zondag vroeg zijn we bezig met het uitzetten van de verschillende parcours en het voorbereiden van de logistiek rondom het start- en finish gebied. We hopen er een lopersfeest van te maken.

We zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers en horen graag als u interesse heeft, maar als jullie toch nog mee hadden willen lopen zit er niets anders op dan te wachten tot 2023. Voor alle gelukkigen; Graag tot zondag 13 november 2022. We zien naar jullie uit.

Share this content:

Ronald Verkuijl