Het was een waar feest! Zet 12 november 2023 alvast in je agenda!

Het was een waar feest! Zet 12 november 2023 alvast in je agenda!

Alles zat zondag mee. Het weer was geweldig en we hadden een ontzettend mooie verzameling lopers en bezoekers bij de start aanwezig. Inmiddels zijn de resultaten bekend en er zaten een paar mooie verrassingen bij. Bram van Leeuwen wist op de Keukennet.nl Halve Marathon Martijn Klaasse, die de eerste fysieke editie won, af te troeven in 1:11:06. Bij de dames was Jamie van Lieshout de snelste in een prachtige 1:20:57. We rekenen ook weer op ze in 2023.

Bij de Nils&Paul 10 kilometer was Emma Boertjes het rapst bij de dames in 38:02 en was Thijs Kampen in 35:47 de snelste bij de mannen. We kijken nu al uit naar hun uitdagers voor volgend jaar. En dan zijn er natuurlijk nog onze jeugdige atleten. Daar was Tijn Oussoren de snelste in 5:42. Toch zal hij volgend jaar goed achterom moeten kijken, want Nouk, Sydney en Thijs zaten vlak achter hem. Wat een mooie race!

Kortom, heel veel dank aan de lopers voor de deelname, aan de sponsoren voor de steun, aan de vrijwilligers voor de hulp en natuurlijk aan al die mensen die ons hebben gedoogd in de wijk en die ons op welke manier dan ook hebben geholpen in de aanloop. Dank.

 

 

Share this content:

Ronald Verkuijl